Komiker och Mimare. Just nu aktuell med föreställningen "MIM - En stand up" Spelas på Boulevardteatern Götgatan 73 18, 25 Mars. 8, 29 April. 6, 20 Maj kl.19:00. Biljetter på 08 642 98 00 eller ticnet.se 0771 70 70 70

söndag, juni 01, 2008

"Här flyr ....

Björn undan 100-tals kvinnor!!!!" Båda kvällsblaskorna har detta på förstasidan idag.
Det är härligt med Stockholm.
Jag menar inte rubrikerna utan att det faktiskt är möjligt att ha en festival mitt i stan där
5000 människor i runda slängar, samlas för att skratta och sola.
En massa komiker, både kända och okända kommer dit och uppträder.
"Backstagehörnan" bakom scenen är avspärrad med ett snöre.....ett snöre med lappar där det står att man inte ska gå in där om man inte är komiker. Ingen trampar ner det där snöret och stormar in för att slita loss en bit av någon komikers tröja. Inte ens när Björn står där. "Men alla dom hundratals kvinnorna då?" Ja, jag stod precis där där det "Hände" och jag såg inga kvinnor alls som var särskilt intresserade. Däremot ett 30-tal tjejer i åldrarna 9 - 16. Ingen av dom passerade det fantastiska snöret utan stod där artigt och väntade på att få fota eller kanske få en autograf av sin idol. Kanske var snöret impregnerat med ett medel som stötte bort alla utom komiker. Ja, kanske eller också var det så att folk faktiskt inte tycker att det är särskilt intressant att smita in på ett område som bara är symboliskt avspärrat. Jag menar, hur jäkla intressant kan det vara att stå på ena eller andra sidan om en linje. Man ser och kan prata med alla komikerna ändå. Hade det däremot funnits säkerhetsvakter och ett VIP-område som var avspärrat med taggtråd så hade varit kö utanför. Ur publicitetssynpunkt hade det kanske varit bättre.

Jag körde Trailerrutinen för första gången i färdigt skick. Det gick asbra. Kul att ha en ny avslutningsrutin till hösten.
Tobias P gjorde succé. Soran glänste, Järvheden hade en asrolig entré, Özz öste. Det var många som var bra igår.

Tobias


Özz (varför är det så att vissa får allt hår och andra inget)


Jari visade vad han tyckte om oppositionen


Men hur svårt kan det vara att ta med sig sitt skräp och slänga i en av alla sopsäckar som finns utlagda? Det blev väl, som vanligt Janne, Özz, Klas och Jakob som fick stanna kvar några timmar extra och städa. Jävligt dålig publik ur det hänseendet. Annars var ju festivalen en succé.

1 kommentar:

Maria sa...

Folk som inte plockar upp efter sig hamnar i helvetet. Det är en av dödsynderna (fast den är inte så känd).

Nästa år ska jag fan åka upp. Planera lite innan och så..