Komiker och Mimare. Just nu aktuell med föreställningen "MIM - En stand up" Spelas på Boulevardteatern Götgatan 73 18, 25 Mars. 8, 29 April. 6, 20 Maj kl.19:00. Biljetter på 08 642 98 00 eller ticnet.se 0771 70 70 70

söndag, februari 13, 2011

Vinter...igen??????

Entrepenörer – Varför ska vi sälja ut snöröjningen till entrepenörer. Det händer ju ändå ingenting. Då kan vi lika gärna spara pengarna och skita i att röja. Men jag ser ju plogbilarna åka på gatan utanför men när dom har åkt förbi så ser det likadant ut i alla fall. Det dom gör, entrepenörerna är att inte ploga ända ner för då sliter man ju på plogen, det blir så dyrt. Det innebär att man i stället skapar ett packat snötäcke på ett ett par decimeter som snart blir ett knöligt istäcke sen kan folk, speciellt gamla människor ramla omkring där som dom vill. Samma sak med bilarna. Det är många lastbilar och långtradare som står still i vinter och hindrar all annan trafik. Plus att folk inte vet hur dom ska bete sig på vintervägar. Speciellt inte dom med fyrhjulsdrivna BMW.
Tvinga entrepenörerna att göra ett ordentligt jobb. Eller ännu hellre låt kommunen eller staten sköta det. ”Men allt blir bättre med konkurrensen som uppstår om man säljer ut på entrepenad”. Ja, eller hur? Det finns kanske många saker men en sak som definitivt fungerade bättre förr är snöröjningen. Staten sparar pengar men folket får betala i form av brutna ben och det faktum att man inte kan komma till jobbet för att det är vinter, nåt som händer hm vänta nu är det verkligen varje? … ja varje år, faktiskt. Idioter.

Inga kommentarer: