Komiker och Mimare. Just nu aktuell med föreställningen "MIM - En stand up" Spelas på Boulevardteatern Götgatan 73 18, 25 Mars. 8, 29 April. 6, 20 Maj kl.19:00. Biljetter på 08 642 98 00 eller ticnet.se 0771 70 70 70

onsdag, juni 25, 2008

Han.....

..... kallade sig Liberal politiker innan han kom in i riksdagen men sen partiledningen plockade bort hans ryggrad så kan han bara kalla sig politiker.
Så fort man blir invald i riksdagen så får man ryggraden urplockad och sen hänger dom in en på en galge i partiets garderob för att plockas fram vid behov.
“Hörni. Den här Fredrik kan vi väl hänga upp i talarstolen nu när det är FRA-debatt.
Han behöver bara strykas lite först.”

Körde på Ribban i går. Linn Edlund har jag aldrig sett bättre. Grattis!
Älskar Malmö. Kollade in Zlatans kåk på väg därifrån men det var för mörkt för att fota
Rosa, ett rosa hus. Tror att det är hans fru som har valt färg.

Sitter på tåget hem. Ledigt fram till i Augusti förutom två semestergig. Ska softas och slappas men jag lär ändå inte kunna hålla mig helt borta från datorn för att skriva nytt och att blogga men det blir lite glesare än det har varit under våren.
Ha en skön sommar allihop.

1 kommentar:

Maria sa...

Men hallå, nu ska vi inte vara såna!?
Zlatan kanske gillar rosa.
Menar du att det är nåt fel på en färg blandad av rött och vitt? Han kanske tänkte Danmark, fast som i en mix. Är det nåt omanligt med Danmark? Tur du inte är kvar i Malmö när du lägger upp sånt här material, danskarna hade stormat över Öresundbron för att lyncha dig!